Zwembad Erica
Voor actuele openingstijden klik hier 0591-301468
Nationale ZwemChallenge in het zwembad Erica - Zwembad Erica Nationale ZwemChallenge in het zwembad Erica - Zwembad Erica

Juli, 2024

10jul14:4516:15Nationale ZwemChallenge in het zwembad Erica

more

Event Details

Zwembad Erica organiseert op 10 juli 2024 de Nationale ZwemChallenge.

Start woensdag, wees op tijd we starten 14.45 uur. Vergeet je kleren niet! lange broek en shirt met lange mauw en je schoenen.

Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriend, vriendin, vader, oma, dochter of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie en doe mee aan de Nationale ZwemChallenge!

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na afloop op www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg!

Kijk voor meer informatie over de Nationale ZwemChallenge bij Geert Vos Bad of kijk op www.zwembaderica.nl, geef je op! en mail naar m.hensums@zwembaderica.nl voor evt verdere vragen.

De Nationale ZwemChallange, Doe jij ook mee?

De Nationale ZwemChallenge is ontwikkeld door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit is de organisatie die de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C uitgeeft. Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid heeft als doel de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Alle activiteiten zijn erop gericht dat mensen zo goed mogelijk kunnen zwemmen en plezier hebben in het water, zwemlesaanbieders de hoogste kwaliteit bieden en mensen die werken in de zwembranche zo goed mogelijk zijn opgeleid. Simpel gezegd willen ze dat iedereen plezier heeft in het water, zich kan redden en niemand verdrinkt. Met Zwemdiploma C van het Zwem-ABC op zak voldoe je aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Tijd

(Woensdag) 14:45 - 16:15

Reacties zijn gesloten.


X
X