Kleuterles
Tijdens de kleuterlessen raken kleuters op een speelse manier vertrouwd in het water. Door allerlei oefeningen en spelletjes leren ze bijvoorbeeld op hun buik en op hun rug drijven en flipperen met de benen. Dit is een leuke voorbereiding op de ABC-zwemlessen. Om mee te doen moet uw kind op 1 mei 2024 vier jaar oud zijn.
Plankspringen
Vind je het ook leuk om allerlei sprongen te leren van de kant, maar ook van de plank? Bij plankspringen leer je de rechtstandige sprong, de hurksprong, de zweefsprong en nog veel meer variaties. Als je dit wat lijkt, dan is dit zwemvaardigheidsdiploma iets voor jou!
Heb jij interesse en jouw lijkt het leuk om te leren planksrpingen geef je dan op via email naar m.hensums@zwembaderica.nl
bij voldoende deelname gaan de lessen door (minimaal 10)
Snorkelen
Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het diploma Snorkelen. Je leert met de duikbril, de snorkel en de zwemvinnen om te gaan, zodat je veilig kunt kijken naar alle mooie dingen onder water.
Om het diploma Snorkelen te behalen, moet je wel het Zwem-ABC hebben.
Survival
Bij het zwemvaardigheidsdiploma survival leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. Je leert ook wat je absoluut niet moet doen als iemand in nood is. Alle onderdelen moeten gekleed uitgevoerd worden.
Om het zwemvaardigheidsdiploma Survival compleet te krijgen doe je drie keer examen.
Heb jij interesse en jouw lijkt het leuk om te leren survival lessen geef je dan op via email naar m.hensums@zwembaderica.nl
bij voldoende deelname gaan lessen door (minimaal 10)
Zwemtraining
Zwemtraining is speciaal voor diegene die zijn conditie wil brengen en/of houden of specifieke technieken wil verbeteren, zoals de schoolslag, de borst- en de rugcrawl. Zwemtraining is een combinatie van kracht, snelheid, technische uitvoering van zwemslagen, techniek bij keerpunten en nog veel meer. Ideaal om je prestaties te verbeteren!
Zwemvaardigheid
Na het halen van het Zwem-ABC kun je nóg meer leren bij de lessen zwemvaardigheid. Je kunt nieuwe zwemslagen leren, met een bal leren zwemmen en dingen opduiken. De lessen zwemvaardigheid zijn behoorlijk pittig. Je kunt het diploma in één seizoen halen, maar het is ook mogelijk om de cursus over twee seizoenen te verdelen. In dit laatste geval wordt in het eerste seizoen het spelgedeelte afgerond en in het tweede seizoen het zwemgedeelte van het diploma.